Bebo webshop

Betalen

Wij hebben verschillende opties beschikbaar voor de betaling van uw goederen.
U kunt uw bestelling betalen;

- per IDEAL
- per factuur
- contant bij afhalen
- pinnen bij afhalen
- contant bij leveren

IDEAL betaling

Deze betaling kunt u voldoen via onze webshop. Het voordeel van deze mogelijkheid is dat deze zorgt voor een snelle afwikkeling van uw bestelling. Bij een betaling via IDEAL ontvangt u direct de factuur per e-mail.


Per factuur

Soms is het nodig om eerst uw factuur in te dienen bij het bouwdepot voor u het geld krijgt. Om deze reden kunt u ook de factuur opvragen bij ons. Het nadeel hiervan is wel dat het vaak langer kan duren voor de bank het geld op onze rekening stort. Wij kunnen de producten pas naar u verzenden als wij het geld op onze rekening hebben staan.


Contant bij afhalen

Als u ervoor kiest om de producten bij ons op te halen, dan kunt u de factuur meenemen bij afhalen.
Als u de factuur dan aan de medewerker laat zien, dan is er de mogelijkheid om deze cash te voldoen. Hierna kunt u ook direct uw spullen inladen en meenemen,


Pinnen bij afhalen

Als u de producten in ons filiaal afhaalt, dan is er ook een mogelijkheid om te pinnen. U kunt uw factuur dan uitprinten, en meenemen zodra u deze ophaalt. Als u de factuur toont aan de medewerker bij de balie, dan kunt u deze direct voldoen. Hierna kunt u ook direct uw spullen meenemen.


 Contant bij leveren

Als u de producten laat leveren door ons transportbedrijf, dan kunt u deze ook contant voldoen aan de chauffeur. Wij geven zelf de voorkeur aan een betaling vooraf levering.
U kunt alleen cash betalen bij levering van grote producten, of een grote bestelling. Dus niet als u deze per post laat bezorgen.