Bebo webshop

Garantie

Bebo Tegels hanteert een garantietermijn van 5 jaar op haar sanitair (radiatoren 2 jaar) op de producten en deze garantie is een fabrieksgarantie, wat inhoudt dat de garantie wordt toegepast op aantoonbare fabrieksfouten. Slijtage of verkeerd gebruik vallen hier niet onder! Voor tegels hanteren wij geen standaard garantie termijn . Dit is per tegel verschillend. In principe is het zo dat je al direct kan zien of de kwaliteit van de tegel goed is of niet, en als deze eenmaal verwerkt is, dan gebeurt er ook niets meer mee. Informeer bij onze medewerkers verder naar de kwaliteit en garantie van de tegels. Voor restpartijen tegels en sanitair heeft Bebo Tegels geen garantie termijn.

Er zijn producten die u retour kunt sturen, omdat deze bijvoorbeeld net niet mooi uitkomen of dat het product net niet is wat u ervan had verwacht. Of het product dan retour kan worden gestuurd is wel afhankelijk van welk product dit dan is. Neem contact op met Bebo Tegels om meer informatie over retour sturen van uw product te krijgen.

Indien een gegronde klacht de reden is om iets te retourneren kan dit kosteloos, wanneer een verkeerd artikel is besteld of een andere reden waar Bebo Tegels geen debet aan heeft kan in samenspraak met afdeling verkoop een retourname geaccepteerd worden tegen een vergoeding van 10% van de aanschafwaarde. Let op! dit kan niet altijd, dus gaat altijd in overleg. Wat betreft schade aan geleverde of afgehaalde producten, hanteert Bebo Tegels de 48 uurs controle. Nadat de spullen zijn afgegeven, controleert u de spullen op juistheid en eventuele schade. De chauffeur heeft dan een bon bij zich waarop u kunt tekenen voor akkoord. Mocht er onverhoopt toch schade zijn aan het product dat u in de eerste instantie niet heeft gezien, dan vraagt Bebo Tegels dit te melden binnen 48 uur. Bebo Tegels probeert dan een passende oplossing te vinden die naar beider tevredenheid is. Melding na 48 uur met betrekking tot beschadigingen en/of levering niet overeenstemmend met de orderbevestiging vallen niet meer onder garantie. Alle producten worden in het lab grondig getest door Bebo Tegels. Bebo Tegels zal zich inzetten om bovengenoemde zaken naar een minimaal punt te brengen, en zal zich er 100% voor inzetten om een goed product af te leveren.

Serviceaanvraag

Bebo Tegels behandelt uw bestelling met de grootste zorg. Mocht u onverhoopt toch een service aanvraag hebben, dan horen wij dat uiteraard graag van u! U zou ons kunnen bereiken door een e-mail te sturen naar info@bebotegels.nl of telefonisch contact op te nemen met een van onze medewerkers 0546564785 Wij zullen uw aanvraag spoedig in behandeling nemen, en streven ernaar binnen 24 uur contact met u op te nemen.