Bebo webshop

Levering

U kunt kiezen voor verschillende opties. U kunt uw product bestellen en bij u thuis laten leveren, maar u kunt ook uw product ophalen bij ons filiaal in Vriezenveen.

Levering algemeen

Als u ervoor kiest om de spullen te laten leveren, dan zal deze door onze eigen transporteur worden neergezet op een door hem bereikbare plaats met zijn palletwagen.
Stel dat u bijvoorbeeld een oprit heeft met grind, dan is het verstandig om alvast platen neer te leggen. Voor de levering van uw producten vragen wij altijd een kleine vergoeding. Afhalen is uiteraard zonder verdere kosten.


Levering grote producten

Bij levering van grote producten, bijvoorbeeld een badmeubel, of een pallet tegels komt er altijd een vrachtauto bij u lossen. De plek waar de levering moet plaatsvinden moet dus bereikbaar zijn voor een grote vrachtauto. Op moment van levering bepaalt de chauffeur waar hij de spullen het beste neer kan zetten. heeft u bijvoorbeeld een garage waar hij met zijn palletwagen in kan rijden? Dan zet hij de spullen op die plek neer. De chauffeur kan niet over onverharde wegen, of op een etage in een plek afleveren.
De dag voordat wij de spullen bij u komen leveren, word u door ons gebeld. in dit gesprek geven het tijdstip van leveren aan. Ook kunt u in dit gesprek aanvullende informatie geven als bijvoorbeeld; levering op speciaal terrein, een uur voor levering bellen etc.
Voor grote producten liggen de bezorgkosten in Nederland ongeveer tussen €45 en €90.
Mocht het onverhoopt voorkomen dat de leverdag verplaatst moet worden, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op, om een nieuwe leverdatum met u in te plannen


Levering kleine producten

Als u een klein pakketje bij ons bestelt, dan zullen wij dit opsturen met TNT post. de kosten hiervoor bedragen ongeveer €7.
Wij verzenden de artikelen direct zodra deze bij ons binnen zijn, dus de levertijd hiervoor is maximaal 2 werkdagen.
Mocht het onverhoopt voorkomen dat de leverdag verplaatst moet worden, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op, om een nieuwe leverdatum met u in te plannen.


Afhalen in ons filiaal

Er is ook een optie om de artikelen in ons filiaal op te komen halen. Voor het afhalen van artikelen vragen wij uiteraard geen extra kosten. Het is wel verstandig om dan de bestelling via de webshop te doen, want dan kunt u zelf inzien of er een levertijd op een product zit. Ook kunt u in de webshop aangeven op welke datum u de producten wilt komen ophalen.
Het ophalen van de producten kan bij;

Bebo Tegelhandel BV
Bovenlandweg 10, Vriezenveen